TRAVEL SOCIETY

010 71 444 53

Onze top 3 rondreizen naar Alaska

INSPIRATIEOVERZICHT

REISOVERZICHT

De meeste reizigers naar Alaska gaan vooral voor de ruige natuur, het spotten van wildlife en om de geweldige gletsjers te bezoeken. Onze top 3 rondreizen naar Alaska bieden voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar de mooiste highlights van Alaska of meer wilt weten over de goudzoekerscultuur, de onderstaande reizen bevatten alles waarnaar je op zoek bent. Het zijn niet voor niets onze meest geboekte rondreizen naar Alaska.

Top 3 rondreizen naar Alaska

De onderstaande rondreizen naar Alaska zijn verschillend van reisduur. Bij de ene reis zijn excursies en veerboot inbegrepen in de prijs, bij de andere is dat niet zo. Om die reden zijn de reizen onderling qua prijs moeilijk vergelijkbaar. Bovendien zijn deze reizen voorbeeldreizen, want uiteindelijk draait het bij Creating Stories vrijwel allemaal om maatwerk.

Avontuurlijk Alaska (15 dagen)

Avontuurlijk Alaska is een 22-daagse fly-and-drive rondreis waarbij je kennismaakt met de ruige natuur, maar ook met de typische cultuur van de lokale bevolking. Tijdens deze rondreis door Alaska rijd je door uitgestrekte toendra’s, langs torenhoge bergen en kun je veel wildlife spotten. Ook bezoek je het goudzoekersdorpje Wiseman, waar de cultuur nog altijd voortleeft.

Langs de zuidkust ga je vanuit het kustplaatsje Seward op een gletsjercruise naar het Kenai Fjords National Park, waarbij je onderweg ook walvissen kunt spotten, die hier veelvuldig voor de kust zwemmen. Met een beetje geluk zie je een enorme ijsschots van de gletsjers afbreken en met donderend geweld in zee storten. Lees meer over deze reis.

Nationale parken van Alaska (15 dagen)

De rondreis ”Nationale parken van Alaska” voert je langs de allermooiste highlights van het ruige Noorden. Je bezoekt het schitterende Denali National Park, de Kennecott Mines bekend van de Discovery-serie Edge of Alaska en het Kenai Fjords National Park.

Bij deze rondreis door Alaska bezoek je highlights zoals het Alaska SeaLife Center in Seward, zie je de beroemde Alaska Pipeline in Valdez en bezoek je diverse mooie gletsjers. Uiteraard ben je onderweg uitgebreid in de gelegenheid om wildlife te gaan spotten, want overal komen beren, elanden en herten voor. Lees meer over deze reis.

Treasures of the North (22 dagen)

Treasures of the North is een van onze langere rondreizen naar Alaska, waarbij je ook de Yukon bezoekt in Noordwest-Canada. Bij deze combinatiereis maak je kennis met de cultuur van het verre noorden en in een programma van ruim drie weken rijd je over legendarische wegen zoals de Dempster Highway en de Parks Highway. Een hoogtepunt van deze reis is de boottocht door de Noordelijke Inside Passage, waarbij je tussen talloze eilandjes met gematigde regenwouden door vaart. Hier is de kans zeer groot dat je walvissen en andere grote zeedieren ziet.

Onderweg kom je langs Mount McKinley, de hoogste berg van Noord-Amerika en breng je natuurlijk een bezoek aan het prachtige Denali National Park. Lees meer over deze reis.

Ook zo'n reis als deze?

fly-en-drive rondreis door Alaska
Alaska 22 DGN
vanaf 4802,-

Avontuurlijk Alaska

  • Goudzoekerscultuur
  • Bergen en gletsjers
  • Nationale parken
Rondreis Nationale parken van Alaska Range
Alaska 15 DGN
vanaf 2474,-

Nationale parken van Alaska

  • Nationale parken
  • Wildlife spotten
  • Wandelen
rondreis door Alaska en Yukon
Canada 22 DGN
vanaf 3587,-

Treasures of the North

  • Nationale Parken
  • Goudzoekerscultuur
  • Wildlife spotten